Update storing met AERIUS: tijdelijke oplossing Calculator en pdf

vrijdag, 20 augustus 2021

20-08-2021: Storing verholpen: PDF aanmaken weer mogelijk

20-08-2021: Opnieuw storing met kaarten: PDF aanmaken niet mogelijk

04-08-2021: Storing verholpen: PDF aanmaken weer mogelijk

Het genereren van pdf's in AERIUS Calculator is weer mogelijk, indien er berekeningen in de wachtrij stonden zijn deze inmiddels uitgevoerd. Samen met PDOK wordt gewerkt aan een structurele oplossing. 

02-08-2021: Opnieuw storing met kaarten: PDF aanmaken niet mogelijk

Vanwege een storing is het momenteel niet mogelijk om een pdf aan te maken na een berekening in AERIUS Calculator. Het is wel mogelijk om een GML-bestand aan te maken. We werken aan een structurele oplossing. 

07-05-2021: Storing verholpen: PDF aanmaken weer mogelijk

Er is een tijdelijke oplossing bedacht voor het genereren van PDF's in AERIUS Calculator. Aan een structurele verbetering wordt nog gewerkt.  Voor Scenario zoeken we nog een oplossing.

03-05-2021: Opnieuw storing met kaarten: PDF aanmaken niet mogelijk

Vanwege een storing is het op dit moment niet mogelijk om een pdf aan te maken na het maken van een berekening in AERIUS Calculator. Het is wel mogelijk om een GML-bestand aan te maken. PDF's komen in een wachtrij te staan. Normaal worden kaarten (PDOK) opgehaald bij het Nationaal Georegister. De verbindingsproblemen zijn opnieuw gesignaleerd.

29-04-2021: Storing verholpen: PDF aanmaken weer mogelijk 

Het is weer mogelijk om een pdf aan te maken na het maken van een berekening in AERIUS Calculator. De storing is verholpen. Alle eerder aangemaakte PDF's zijn geëxporteerd. Er zijn geen PDF's verloren gegaan.

28-04-2021: Storing: PDF aanmaken niet mogelijk

Vanwege een storing is het op dit moment niet mogelijk om een pdf aan te maken na het maken van een berekening in AERIUS Calculator. Het is wel mogelijk om een GML-bestand aan te maken. PDF's komen in een wachtrij te staan. Normaal worden kaarten (PDOK) opgehaald bij het Nationaal Georegister. Vanwege verbindingsproblemen, lukt dat op dit moment niet.

We doen op dit moment onderzoek naar de oorzaak van de storing. Helaas is nog niet duidelijk hoe lang de storing gaat duren.