Update storing met AERIUS: tijdelijke oplossing Calculator en pdf

vrijdag, 7 mei 2021

Er is een tijdelijke oplossing bedacht voor het genereren van PDF's in AERIUS Calculator. Aan een structurele verbetering wordt nog gewerkt.  Voor Scenario zoeken we nog een oplossing.

03-05-2021: Opnieuw storing met kaarten: PDF aanmaken niet mogelijk

Vanwege een storing is het op dit moment niet mogelijk om een pdf aan te maken na het maken van een berekening in AERIUS Calculator. Het is wel mogelijk om een GML-bestand aan te maken. PDF's komen in een wachtrij te staan. Normaal worden kaarten (PDOK) opgehaald bij het Nationaal Georegister. De verbindingsproblemen zijn opnieuw gesignaleerd.

29-04-2021: Storing verholpen: PDF aanmaken weer mogelijk 

Het is weer mogelijk om een pdf aan te maken na het maken van een berekening in AERIUS Calculator. De storing is verholpen. Alle eerder aangemaakte PDF's zijn geëxporteerd. Er zijn geen PDF's verloren gegaan.

28-04-2021: Storing: PDF aanmaken niet mogelijk

Vanwege een storing is het op dit moment niet mogelijk om een pdf aan te maken na het maken van een berekening in AERIUS Calculator. Het is wel mogelijk om een GML-bestand aan te maken. PDF's komen in een wachtrij te staan. Normaal worden kaarten (PDOK) opgehaald bij het Nationaal Georegister. Vanwege verbindingsproblemen, lukt dat op dit moment niet.

We doen op dit moment onderzoek naar de oorzaak van de storing. Helaas is nog niet duidelijk hoe lang de storing gaat duren.