Denk mee over AERIUS en sluit je aan bij de AERIUS Community!

vrijdag, 16 april 2021

AERIUS is volop in ontwikkeling. Gebruikers spelen hierbij een belangrijke rol. Om de aansluiting van AERIUS op de gebruikerspraktijk te borgen is jullie input nodig. Daarom zijn we de AERIUS Community gestart. Hierin kunnen alle gebruikers van AERIUS deelnemen en meedenken over de ontwikkeling van AERIUS. Bijvoorbeeld tijdens gebruikersdagen, werkgroepen of demo-momenten.

Op dit moment werken we aan een nieuwe versie van de AERIUS-producten waarin bestaande functies opnieuw en slimmer worden ontworpen. Waar mogelijk worden wensen voor nieuwe functionaliteit meegenomen. Hierbij staan robuustheid van het systeem, transparantie over de werking van het systeem en de onderliggende data en gebruiksgemak centraal. We willen de resultaten van een berekening in AERIUS Calculator weergeven op een manier die voor gebruikers in een oogopslag inzichtelijk is. We kijken hoe de invoer van bronnen overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt kan worden.

Op de hoogte blijven over AERIUS

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo hoor je als eerste wat er speelt op het gebied van doorontwikkeling, wanneer de gebruikersbijeenkomsten zijn en kun je je aanmelden voor de AERIUS Community.