AERIUS Calculator 2021.1 is beschikbaar

dinsdag, 21 juni 2022

Op dinsdag 21 juni zijn AERIUS Calculator en Connect 2021.1 uitgerold. Deze release bevat technische verbeteringen, nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in gebruiksgemak.

Met Calculator 2021.1 heeft de gebruiker de optie om bij verschilberekeningen met een referentiesituatie, de resultaten te bekijken zonder de ‘hexagonen met mogelijk randeffect’. Daarnaast is het ook mogelijk de resultaten te zien op juist alléén de ‘hexagonen met mogelijk randeffect’. Het onderscheid is van belang voor de vergunningverlening sinds de invoering van de maximale rekenafstand.

De doorgevoerde wijzigingen hebben geen invloed op de uitkomsten van de berekeningen. Een volledig overzicht van de wijzigingen is terug te vinden in de release notes

Op vrijdag 24 juni om 9.00 uur organiseert de gebruikersregisseur AERIUS samen met AERIUS team een online demonstratie van de AERIUS 2021.1 release. De demonstratie is gepland as vrijdag 24 juni van 9.00-10.00u. Aanmelden is niet nodig, bijwonen kan met de volgende link: 

 Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Meer informatie