AERIUS 17 februari ’s avonds slecht bereikbaar vanwege onderhoud

dinsdag, 15 februari 2022

AERIUS Calculator en Connect zijn donderdag 17 februari 2022 tussen 17.00 en 19.00 uur minder bereikbaar wegens gepland onderhoud. Tijdens het onderhoud gaan de berekeningen en exports die op dat moment nog lopen verloren. Wij adviseren u om voor donderdag 17.00 uur uw berekeningen en exports af te ronden en AERIUS af te sluiten.

AERIUS Calculator 2021 is sinds 20 januari beschikbaar en gebruikers hebben hun eerste ervaringen opgedaan. Met het onderhoud zorgen we voor een overzicht in de pdf van alle Natura 2000-gebieden (binnen de maximale rekenafstand van 25 km) waar in de "Beoogde situatie" een bijdrage groter dan 0,00 mol/ha/jaar is berekend, maar waar in de "Projectberekening" (=verschilberekening) geen toe- of afname is berekend. Verder doen we enkele bugfixes en technische aanpassingen aan AERIUS, zodat er in de toekomst minder beheer nodig is. Deze wijzigingen hebben geen invloed op de uitkomsten van berekeningen.

Een volledig overzicht van de wijzigingen is na het onderhoud terug te vinden in het document met wijzigingen sinds de release.