Logo print version
Gebruik kaart > Zoekfunctie
Stap: 

3. Natuurgebied zoeken

Alle natuurgebieden binnen provincie, gemeente en/of plaats maakt de zoekfunctie zichtbaar. Zoekt u op postcode? Natuurgebieden binnen 10km tot de postcode zijn zichtbaar. Zowel Natura 2000-gebieden als Beschermde Natuurmonumenten zijn meegenomen. 

  1. Met de + klapt u de gegevens van het opgevraagde gebied uit. Achter de natuurgebieden staat de afstand van de grens van dit natuurgebied tot de rand van de plaats of gemeente (de kortste afstand). Afstanden tot een straal van 10 km zijn meegenomen. Gebieden in hoofdletters hebben de status Beschermd Natuurmonument, de gewone letterweergave zijn Natura 2000-gebieden. Tip: als u zoekt op provincie geeft de Monitor het aantal voorkomende natuurgebieden binnen deze provincie weer.

Indien u één van de natuurgebieden selecteert, navigeert de Monitor automatisch naar de betreffende locatie en verschijnt enkele seconden een bewegende sonar in beeld. 

​N.B. Uw zoekresultaat verdwijnt, zodra u op de kaart klikt. De resultaten maakt u weer zichtbaar door de zoekbalk opnieuw te activeren. 

Ga naar de factsheets voor een technisch inhoudelijke beschrijving van AERIUS Monitor. 

Ga naar de overzichtspagina van de handleiding.