Inleiding handleiding Register
Nederlands

Opbouw handleiding

Nederlands
Inleiding handleiding Register > Opbouw handleiding
Stap 1

Opbouw handleiding

2323_opbouwhandleiding

Deze handleiding geeft praktische uitleg over de werkwijze en functionaliteiten van AERIUS Register. De handleiding neemt u in woord (I) en beeld (II) mee hoe u als bevoegd gezag Register gebruikt om bij te houden hoeveel ontwikkelingsruimte is toegekend en gereserveerd.

U kunt de handleiding zowel direct online  als via Register raadplegen.

I. In de tekstkolom vindt u eerst een korte uitleg over de betekenis van dit Registerscherm en vervolgens staan de invulvelden per stap beschreven. Daarnaast kunt u hier tips vinden, doorverwijzingen naar andere handleidingpagina's en naar gerelateerde factsheets. Begrippen zijn weergegeven in blauwe letters met daaronder een stippellijn. De betekenis van de begrippen verschijnt wanneer de muis eroverheen beweegt.

II. Op elke pagina is een afbeelding te vinden, die de beschrijving uit de tekstkolom visualiseert. Op de afbeelding wordt met behulp van hoofdletters (ABC) weergegeven waarnaar in de tekstkolom wordt verwezen.

III. Printversie nodig? Maak een print (per hoofdstuk) met de knop bovenaan elke pagina. N.B. Een geprinte versie kan snel niet meer up-to-date zijn. 

Onderaan elke pagina kunt u naar de factsheets of terug naar het hoofdmenu van de handleiding: 

 Klopt niet, mogelijk maken? Er staat geen link op onze website

Ga naar de factsheets voor een technisch inhoudelijke beschrijving van AERIUS Register. 

Ga naar de overzichtspagina van de handleiding.